L’Ametlla de Mar acull un campionat de ball esportiu puntuable pel rànquing nacional

Serà dissabte a partir de les 15 h i diumenge a partir de les 9 h.

El preu de l’entrada serà gratuït per a tots aquells que acreditin estar empadronats a l’Ametlla de Mar.

El poliesportiu municipal Galetet acollirà aquest cap de setmana una competició de ball esportiu puntuable pel rànquing nacional, que comptarà amb 200 participants de tot l’estat espanyol, entre els quals alguns també locals.

Organitzat pel Club Wapacha de Reus, dissabte dia 12 i diumenge dia 13 d’octubre tindrà lloc a l’Ametlla de Mar una competició d’àmbit nacional de ball esportiu amb la participació de parelles representants de clubs de tot el panorama estatal.

La competició és puntuable pel rànquing nacional de balls estàndard i llatins, amb la qual cosa s’hi donaran lloc participants de totes les categories i edats de la Federación Española de Baile Deportivo (FEBE). Una competició que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Tere Llambrich és la responsable de la Destinació de Turisme Esportiu de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Un dels al·licients de la competició serà poder veure les evolucions d’alguns participants locals. Aquest és el cas de Cristina Teba acompanyada per la seva parella de ball, Lluís Pérez, i que el passat cap de setmana es van proclamar campions de Catalunya en categoria absoluta a l’Hospitalet de l’Infant. Cristina està molt il·lusionada amb el campionat aconseguit i amb la possibilitat de ballar a la població.

A més, també podrem veure la participació de la parella sènior local, Vanessa Salvans i Jordi Borràs.

Dissabte la competició s’iniciarà a partir de les 15 h i diumenge a partir de les 9 h. El preu de l’entrada serà gratuït per a tots aquells que acreditin estar empadronats a l’Ametlla de Mar i de 10 € per al públic en general.