La Cala surt de buit del camp del Pinell

Per la seva part, el filial va treure un valuós empat del camp del Jesús i Maria C.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte passat per 2 gols a 1 al camp del Pinell on van presentar novament un equip carregat de baixes i amb jugadors del filial i del juvenil a l’onze inicial.

El partit començava amb l’interrogant de veure com respondria l’equip en un camp complicat com el del Pinell i amb la dificultat afegida de les baixes que acumulen els caleros aquestes primeres jornades de lliga.

Els caleros van encaixar el primer gol a pilota parada a la mitja hora de joc i el segon ben entrada la segona part. Tot i que al minut 83 Emma va escurçar diferències, no va donar més temps per treure l’empat que hagués estat el resultat més just.

Als de l’Ametlla de Mar els va costar molt adaptar-se a un terreny de joc de terra i van trobar a faltar les baixes que arrossega l’equip en les darreres jornades, motiu pel qual, l’entrenador Àlex Gómez va haver de fer una convocatòria de disset jugadors amb molts components del juvenil i el filial, alguns dels quals van sortir a l’equip titular.

L’entrenador, Àlex Gómez, és conscient que quatre punts de dotze possibles és un baix bagatge.

Els caleros, amb 4 punts, han baixat fins a la 10a posició de la classificació i jugaran el pròxim cap de setmana davant de l’Ampolla.

Per la seva part, el filial va treure un valuós empat del camp del Jesús i Maria C, sobretot perquè van jugar amb un home menys des del minut 6 de partit, quan l’àrbitre va expulsar amb dues targetes grogues a Albert Bardí, les dues per protestar, deixant als caleros durant tot el partit en inferioritat.

Sergi Quintana, entrenador del filial, es mostra satisfet per l’actitud de l’equip.

Els caleros van resistir i van treure un punt que els situa a la 6a posició de la classificació amb 5 punts i el pròxim cap de setmana juguen davant de la Galera.