L’Institut Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya inicia el curs amb restricció d’edat al cicle de busseig professional

L’Institut ofereix cicles de formació professional de pont, de màquines i de busseig professional.

Més de 300 alumnes de l’Institut ECNPC ja han tornat a les aules del centre per iniciar el nou curs. L’institut de referència en formació marítima de Catalunya inicia el curs mantenint l’oferta de cicles formatius dels anys anteriors, tot i que amb la novetat al grau de busseig professional que es cursarà a partir dels 18 anys.

Concretament, l’Institut ofereix dos cicles de grau superior, el de pont i el de màquines, els quals donen accés a les titulacions professionals de Patró d’Altura i Mecànic Naval Major. A més dels quatre cicles de Grau Mitjà, el de pont, màquines, busseig i vela.

Enguany, com a novetat, els alumnes que vulguin cursar el grau mitjà de busseig han de tenir complerts els 18 anys el primer dia d’inici del curs acadèmic.

El director de l’Institut ECNPC, Enric Arenas, apunta que d’aquesta manera, el centre s’ha adaptat al que fan la resta de centres de l’estat.

Les places estan gairebé cobertes, amb disponibilitat especialment al cicle mitjà de màquines.