Desestimats dos recursos contenciosos dels propietaris de Roques Daurades contra l’Ajuntament

Els propietaris van impugnar, en el seu moment, el projecte de reparcel·lació i el d’urbanització.

El jutge del Contenciós Administratiu número 1 de Tarragona ha desestimat dos recursos interposats per l’Associació de Veïns i Propietaris de Roques Daurades contra els acords de la Cala Gestió d’aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació i d’urbanització del PAU Roques Daurades-Mar.

El jutjat no entra en el fons de la qüestió i desestima els recursos contra l’actuació administrativa per haver estat dirigides a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, administració que queda deslegitimada, tenint en compte que els acords van ser adoptats per l’entitat pública empresarial la Cala Gestió, i és a aquesta entitat a qui havien d’haver anat dirigits els recursos.

Els propietaris van impugnar, en el seu moment, el projecte de reparcel·lació, que és l’instrument de distribució de càrregues i beneficis, és a dir, el projecte en el qual es detallen els càrrecs econòmics que corresponen a cada propietari d’acord amb la seva propietat i també van impugnar el projecte d’urbanització.

Ara, els veïns tenen quinze dies per presentar recurs d’apel·lació contra els autes del jutge, tot i que ja no poden presentar recurs contra la Cala gestió, per haver-se complit el termini per fer-ho.