La Cala encaixa un 3 a 0 al camp de l’Ampolla

Per la seva part, el filial va perdre davant de la Galera per 0 a 1.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre per 3 a 0 dissabte al camp de l’Ampolla en un partit en el qual els caleros van patir en defensa i es van mostrar poc efectius al davant.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir molt bé al partit jugant de tu a tu a l’Ampolla fins que en poc més de cinc minuts els ampolleros van marcar dos gols destapant les mancances de la defensa calera. A partir d’aquell moment els ampolleros van gaudir del millor moment davant d’un equip calero molt nerviíos que va poder encaixar algun gol més. A poc a poc els de l’Ametlla de Mar van aconseguir abaixar l’efervescència ampollera i es va arribar al descans amb el 2 a 0.

A la segona part l’equip d’Àlex Gómez va sortir millor i fins i tot va crear algun atansament a la porteria rival, amb dos oportunitats amb cert perill que no es van materialitzar, tot i que el tercer gol ampollero en una contra va sentenciar el partit.
A partir d’allí, intercanvi de cops amb la Cala intentant tenir la pilota i amb l’Ampolla sortint a la contra però sense efectes en el marcador.

Àlex Gómez, entrenador de l’equip, fa autocrítica sobre el joc calero.

Els caleros han sumat 4 dels 12 punts possibles i es troben 11ns a la classificació. El pròxim desplaçament serà dissabte a les 18 h al camp del Camarles B.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana va perdre en un partit molt igualat jugat al camp del Perelló davant de la Galera per 0 a 1. Els caleros van encaixar el gol al minut 85 a la sortida d’un còrner i ja no van tenir temps de reaccionar, trencant d’aquesta manera la dinàmica de resultats positius de les darreres tres jornades. Sergi Quintana és l’entrenador del filial.

Els caleros són segons per la cua amb 5 punts, però a només dos punts del segon classificat, fet que demostra la gran igualtat de la categoria.