El Bàsquet l’Ametlla de Mar perd 92 a 48 a la pista del Vila-seca

Els caleros jugaran dos partits al Galetet: divendres dia 25 a les 20.30 h davant del Bàsquet Alcover i diumenge a les 17.30 h davant del Bàsquet Claret de Valls.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va tornar a patir un seriós correctiu el passat cap de setmana en perdre a la pista del Bàsquet Vila-seca per 92 a 48. Va ser un partit per oblidar, que fa necessària una reflexió si no es vol caure en una dinàmica negativa sense retorn.

Els de l’Ametlla de Mar viatjaven a Vila-seca amb l’objectiu d’esborrar la imatge donada a casa davant de l’Arboç, però no ho van aconseguir, ja que a partir d’un inici molt fluix, els caleros van manar a remolc tot el partit. El 27 a 11 del primer parcial va pesar molt en el joc dels caleros, que posteriorment en el segon i tercer parcial, van fer esforços per igualar els números del rival, però que no van aconseguir retallar el més mínim. L’últim parcial de 24 a 5 va acabar per enfonsar als caleros que van perdre de 44 punts.

L’equip troba a faltar els punts de Pol Aguado, que han mantingut la capacitat anotadora de la formació durant els últims anys i el pas endavant en la faceta anotadora d’altres jugadors, encara no s’ha donat i els jugadors importants s’han de mantindre en pista pràcticament durant tot el partit. I tot i que pràcticament tots els jugadors caleros van poder anotar, el màxim encistellador del partit a les files caleres va ser l’Uriel Sánchez amb 11 punts.

Sis encerts sobre 11 llançaments de tirs lliures i quatre encerts des de la línia de tres punts són alguns dels números de l’equip calero a Vila-seca.

Santi Duque és un dels integrants de l’equip calero.

Aquesta setmana els caleros juguen dos partits al Galetet, el primer divendres dia 25 a les 20.30 h davant del Bàsquet Alcover i el diumenge a les 17.30 h davant del Bàsquet Claret de Valls.