S’obren les inscripcions per a la tercera edició del Mercat de segona mà

El Mercat serà el pròxim diumenge 10 de novembre a la Rambleta.

Ja s’han obert les inscripcions per participar al Mercat de segona mà, que tindrà lloc el pròxim 10 de novembre, a l’Ametlla de Mar. El full d’inscripció s’ha d’entregar a l’Oficina de Turisme abans del 31 d’octubre.

La del dia 10 de novembre serà la tercera edició del Mercat de segona mà que organitza l’associació l’Mar de… amb la col·laboració de l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Es tracta d’una activitat que va començar de manera tímida, però que l’any passat va arribar a la quarantena de parades.

Com en les dues anteriors ocasions, s’ubicarà a la Rambleta del carrer Cala Joanet i a causa de l’alta demanda d’espai, s’estendrà per tot el passeig superior al Club Nàutic fins a arribar a la Caleta de Pepo.

Maite Martí, de l’associació l’Mar de…, explica la filosofia dels mercats de segona mà.

Els interessats en posar a la venda els seus productes, tenen de temps fins al dia 31 d’octubre per inscriure’s a un preu simbòlic de 5 € i reservar el seu espai, entregant el full d’inscripció a l’Oficina de Turisme. El full d’inscripció es pot descarregar de l’eÀgora, o bé directament omplir-lo a l’Oficina de Turisme.