El pàdel calero pendent de la promoció del femení en l’última jornada de lliga

L’equip A jugarà diumenge 27 d’octubre a les 15 h a les pistes del Pàdel Indoor Reus A, l’equip B. també diumenge a les 11 h a les pistes del CEM la Cala davant del Pàdel Cambrils E i l’equip femení, dissabte 26 d’octubre a les 11 h, jugaran la promoció a l’última jornada de la lliga a les pistes del CEM la Cala amb el Pàdel Cambrils G, líder de la categoria.

Amb la victòria d’aquest passat cap de setmana, l’equip A de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar està protagonitzant una important remuntada, situant-se a la 3a posició de la classificació. L’equip B masculí i l’equip femení van perdre, però van poder sumar un punt important que permetrà a les dones optar a jugar el play-off en l’última jornada.

L’equip A masculí de pàdel, que competeix a la 3a Catalana Grup A, va aconseguir una contundent victòria davant del Riudoms B. Ivan Fernández i Jaume Pijoan van guanyar 6-4/7-5, Marc Medrano i Miquel Martí es van imposar 6-3 i 6-1, i Dani Pérez i Albert Bardí també van guanyar 6-4/6-2.

Amb aquesta victòria, l’equip A s’ha situat 3r a la classificació amb 10 punts, tot i que encara té les posicions de promoció d’ascens a quatre punts de distància. Diumenge 27 d’octubre a les 15 h juguen a les pistes del Pàdel Indoor Reus A.

Per la seva part, l’equip B masculí, que competeix a la 5a Catalana grup B, va perdre 2 a 1 a la pista de Patxanguerus B d’Alforja. Guillermo Moreno i Hèctor Benaiges es van apuntar l’única victòria per 3-6/6-1/5-7. Joaquim Peña i David Martínez van perdre 6-4/6-4 i Pere Samarra i Àngel Enrich també van caure en tres sets, 7-6/2-6 i 6-1.

L’equip B amb aquest punt sumat es troba 6è a la classificació amb 8 punts. Diumenge 27 d’octubre a les 11 del matí jugaran a les pistes del CEM la Cala davant del Pàdel Cambrils E.

Quant a l’equip femení, que disputa la 4a Catalana grup A, va perdre per 2 a 1 a les pistes del Club Sport D. Ariadna Gimeno i Elena Paun es van apuntar el punt per 1-6/2-6, mentre que Àngels Martí i Maria Castro van perdre 6-2/6-3 i Mònica Llambrich i Núria Bardí també van perdre 6-2/6-3.

Les caleres es troben a la 4a posició de la classificació amb 11 punts, a un sol punt de distància de la zona de play-off d’ascens. Dissabte 26 d’octubre a les 11 h juguen la promoció a l’última jornada de la lliga a les pistes del CEM la Cala amb el Pàdel Cambrils G, líder de la categoria.