La Cala busca recuperar sensacions al camp del Camarles B

Per la seva part, el filial juga dissabte a les 16.30 h al camp de la Sénia B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 18 h al camp del Camarles B buscant una segona victòria al campionat que se li resisteix després de tres derrotes consecutives.

Els de l’Ametlla de Mar busquen recuperar efectius i la identitat mostrada durant la pretemporada, just abans de la plaga de lesions. Amb jugadors que ja van disposar de minuts davant de l’Ampolla i amb les baixes de Roger Pitarque i Emma Mezza que s’afegeixen a les baixes ja conegudes, tindran davant un equip com el filial del Camarles que ha iniciat molt bé la campanya, amb 10 punts sumats que els situen a la 5a posició de la classificació. Els caleros, per la seva part, només han pogut sumar quatre punts de quinze possibles.

Per tant, l’entrenador, Àlex Gómez, haurà de tornar a estirar jugadors del juvenil i del filial per tal de poder completar la convocatòria i poder competir per la victòria.

Per la seva part, el filial juga dissabte a les 16.30 h al camp de la Sénia B, un rival que porta els mateixos punts a la classificació i que competeix per primera vegada com a filial a la 4a Catalana. Sergi Quintana és l’entrenador del filial.

L’entrenador espera recuperar bona part de les onze baixes de la passada jornada.