S’asfalten més de tres quilòmetres de carrers a Les Tres Cales

L’Ajuntament ha enllestit els treballs de millora del ferm en diversos carrers de la urbanització més gran de l’Ametlla de Mar. Aquesta actuació va ser una de les analitzades en la primera reunió de taula de seguiment amb l’associació Mestral XXI, celebrada fa tres setmanes.

La nova capa d’asfalt aglomerat s’estén en trams per més d’una vintena de carrers, tant de la zona mar, centre i muntanya de Les Tres Cales. Aquest tipus de material és de major qualitat que el reg asfàltic i permetrà una millor conservació. L’asfaltat de carrers és una de les onze propostes consensuades amb l’associació veïnal i aprovades pel plenari.

Per veure l’acabat de les obres i estudiar com s’estan desenvolupant la resta de demandes, la comissió de seguiment –formada per l’alcalde, representants dels grups polítics, tècnics municipals i la mateixa Mestral XXI– van reunir-se per primer cop el passat dijous 9 de maig. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Damunt la taula també es van comentar algunes de les millores fetes a la urbanització, com la instal·lació de reductors de velocitat, de més altura, a l’avinguda Tres Cales a l’alçada del parc públic. Des de l’associació veïnal també es mostren satisfets de la primera trobada.

Xavier Beltran és el vicepresident de Mestral XXI.