L’Ametlla de Mar és un dels municipis del Baix Ebre amb més usuaris de teleassistència

L’any passat, 53 persones disposaven d’un terminal a la seva llar. Per garantir la cobertura a totes les persones que ho requereixin, el Consell Comarcal ha aprovat un conveni amb la Creu Roja per poder atendre fins a 350 persones a tota la comarca.

Al Baix Ebre, el 2018 van ser 293 els usuaris del Servei de Teleassistència Domiciliària, que permet donar una resposta immediata a les persones que es trobin en situacions d’emergència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Aquest increment permetrà cobrir tota la demanda. Sandra Zaragoza és la presidenta en funcions del Consell Comarcal.

En matèria social, el ple del Consell celebrat divendres passat també va aprovar un conveni amb la Fundació La Caixa per finançar la meitat del projecte Tiquet Fresc, que permetrà ampliar el sistema de cobertura de necessitats bàsiques d’alimentació de la població més desafavorida. L’any passat, 71 famílies caleres van ser beneficiàries d’aquesta ajuda.

En l’àmbit d’infraestructures, es va aprovar el conveni amb la Diputació per atorgar subvencions als ajuntaments per a millorar camins municipals. En el cas de l’Ametlla de Mar, rebrà una aportació de 14.000 euros. I també es va aprovar l’acord amb l’Agència Catalana de l’Aigua per finalitzar l’estudi de la solució del sanejament per les urbanitzacions nord.