L’Aleví A segueix líder i té intacte l’objectiu de l’ascens

Els Patufets van debutar aquest passat cap de setmana i van guanyar per 0 a 10 a l’Ampolla.

La victòria de l’Aleví A de l’AME de l’Ametlla de Mar va ser la nota més destacada de la jornada del futbol base de l’Ametlla de Mar d’aquest passat cap de setmana. Els caleros es van imposar clarament per 0 gols a 5 al camp del segon classificat l’Aldeana. Els caleros amb aquests tres nous punts, es consoliden com a líders de la classificació amb dos punts d’avantatge sobre el segon classificat, que ara és el Dertusa, que serà el pròxim rival, dissabte al matí. Els gols de la Cala els van fer Pere Samarra, Eric Moreno, Biel Bardí i Nil Gómez per partida doble.

Per la seva part, el Juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar va protagonitzar la desfeta de la jornada en perdre per 3 gols a 4 davant del Jesús i Maria, quan al descans guanyava per 3 a 0, en partit disputat el divendres a la tarda. Pels caleros van marcar Denís Margalef que en va fer dos i William Gonzalvo. Els caleros recuperaven el partit ajornat fa dos setmanes, però no els ha valgut per recuperar punts, ja que han baixat a la 5a posició de la classificació.

L’Infantil per la seva part va ajornar el seu partit pel confinament d’una part dels jugadors del Jesús i Maria que havia de ser el seu rival, partit que es jugarà el dia 20.

Quant a l’Aleví B, tenia jornada de descans i va jugar un partit amistós davant de l’Ebre Escola Esportiva que va guanyar per 10 gols a 4.

En futbol escolar, gran victòria del Benjamí Llobarrets, que va disparat cap als llocs capdavanters. Els caleros es van imposar per 8 gols a 7 a l’Ampolla, fins al moment, líders de la classificació. Ara els de l’Ametlla de Mar es posen 4 s amb un partit menys que els tres primers.

Quant al Prebenjamí Seitonillos, va haver d’ajornar el partit per confinament del rival i els Patufets, que debutaven aquesta temporada, van guanyar per 0 a 10 a l’Ampolla.