Un conveni amb l’Associació Nuclear Ascó Vandellós II permetrà millorar l’eficiència energètica a la Llar d’Infants

La Junta de Govern de l’Ametlla de Mar ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Nuclear Ascó Vandellós II, amb l’objectiu de continuar treballant amb l’eficiència energètica a la Llar d’Infants Xerinola.

Es tracta d’un dels projectes amb els quals l’Associació col·labora per contribuir a la preservació del medi ambient, al desenvolupament socioeconòmic o el foment de l’activitat cultural dels municipis de l’entorn immediat de la central, com és l’Ametlla de Mar.    

Als últims anys, ja s’han fet remodelacions de les portes i finestres de diverses aules de la Llar d’Infants Xerinola, subvencionades per l’Associació. Ara, amb aquest conveni, segons explica l’alcalde del municipi Jordi Gaseni, es donarà continuïtat a aquestes accions.

Concretament, s’instal·larà doble vidre a les portes i finestres d’alumini que incorporin aïllament tèrmic, per millorar la climatització, adaptar-se també a la nova normativa i alhora millorar la seguretat dels infants. La col·laboració amb una aportació única és de 15.000 euros.