En marxa l’Agrupació Local de Protecció Civil

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa les inscripcions per a totes aquelles persones que desitgin formar part de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil. Els interessats ja poden demanar informació sobre les bases a les oficines municipals.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a través de la regidoria de Governació ja va manifestar a l’inici de la legislatura, que tenia intenció de recuperar l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil. Inactiva en els darrers anys.

Ara, després d’uns primers mesos de gestió i preparació de les bases, totes aquelles persones que desitgin integrar-se al grup, ja ho poden fer, tot i que primer, hauran de passar per un procés de formació en primers auxilis, incendis o inundacions per exemple.

Ana Aragón és la regidora de Governació de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Només cal tenir més de 18 anys, sense  importar nacionalitat, ni estat físic. Simplement la voluntat d’ajudar a la societat. Els interessats han de personar-se a les oficines municipals en horari d’obertura al públic, trucar al telèfon 97745 60 00 ext. 1304 o enviar un correu electrònic a l’adreça protecciocivil@ametllamar.cat.