‘A mi manera’ és l’exposició d’Elvira Martínez que acull el CIP

L’exposició, que es podrà veure gratuïtament al CIP fins al 30 de juliol, mostra pintures sobre fusta reciclada de paisatges urbans i amb el mar com a protagonista, i de colors, formes i tipus de fusta diferents.

El Centre d’Interpretació de la Pesca acull, aquesta segona quinzena de juliol, l’exposició‘A mi manera’ d’Elvira Martínez. Es tracta d’una mostra de pintures sobre fusta reciclada que ha elaborat Martínez per superar la malaltia degenerativa que pateix, l’Atròfia Multisistèmica. Una quinzena d’obres peculiars i amb la singular manera d’interrelacionar els colors que té l’Elvira.

L’Elvira Martínez és una biòloga de 58 anys, originària de Terrassa i amb segona residència a l’Ametlla de Mar, que ha projectat la progressiva rigidesa muscular que pateix en créixer en pintures sobre fusta reciclada. Obres majoritàriament de paisatges urbans i amb el mar com a protagonista, de colors, formes i tipus de fusta diferents.

La faceta de pintora d’Elvira va començar, fa uns anys, en uns tallers del centre cívic del seu barri i durant el confinament de la Covid la va posar en pràctica. De fet, els estius passats, Martínez ha exposat les seves obres al restaurant ‘Cala Cris’ de l’Ametlla de Mar i, fins i tot, persones s’han interessat a comprar-les per col·laborar així amb l’Associació de Parkinson de les Terres de l’Ebre.

En aquest repte de superació també hi ha participat el seu marit, Quim Ortega, acompanyant-la en tot moment i participant dels seus projectes. Ortega apunta la manera d’interrelacionar els colors d’Elvira dona singularitat a les seves obres.

L’exposició es podrà veure gratuïtament al CIP fins al 30 de juliol.