Marc Beltran assoleix la 12a posició a la final del Mundial de Karts de 4T

El jove pilot calero ha liderat aquesta temporada el títol nacional.

El pilot calero Marc Beltran es va classificar a la 12a posició a les finals mundials de la SWS de Kàrting, organitzades pel constructor de karts Sodi, que van tenir lloc de l’1 al 6 de juliol a Genk (Bèlgica); una de les més importants del món en motors de 4 temps.

A la competició hi van participar els trenta millors pilots Júnior del món, on Beltran representava a Espanya com a campió nacional del 2023.

Després d’entrenaments, curses puntuables i la prefinal, totes disputades sota la pluja, Marc va començar la competició a la 18a posició fins que va començar a remuntar per guanyar-se la 5a posició a la graella de sortida de la final.

Un problema mecànic a partir de la tercera volta de la final, que va afectar a la velocitat punta del seu kart va fer que anés perdent posicions fins a finalitzar les setze voltes a la 12a posició a 16 segons del guanyador.

Marc Beltran va tornar de Bèlgica amb la 12a posició mundial però amb el regust amargant, d’haver pogut optar a pujar al podi.

L’objectiu clar per aquesta temporada és tornar a guanyar el títol nacional el qual a hores d’ara ja està liderant, i anar al pròxim Mundial 2025 que tindrà lloc a Campillos (Màlaga).