El parc del Bon Repòs comptarà amb un nou parc infantil de temàtica marinera

Maqueta virtual inicial del projecte, no definitiva.

Es tracta d’una actuació emmarcada dins el Pla de Dinamització Turística ‘La Cala més natural’, finançada pels Next Generation.

El parc comptarà amb dos mòduls temàtics amb tobogans de diferents alçades i xarxes d’escalada, una tirolina, un saltador, motlles i diversos gronxadors.

L’Ametlla de Mar disposarà d’una nova àrea de joc infantil de temàtica marinera al parc del Bon Repòs. Es tracta d’una actuació que s’emmarca dins el Pla de Sostenibilitat Turística finançat pels Next Generation, que pretén potenciar el municipi com a destinació de turisme familiar.

Aquesta setmana començarà la instal·lació d’aquest nou parc infantil que inclourà més d’una desena d’elements pensats per a xiquets i xiquetes de diverses edats: dos mòduls temàtics, un en forma de vaixell i un que recrea un far amb tobogans de diferents alçades i xarxes d’escalada, una tirolina, un saltador, dos motlles en forma de dofí i diversos gronxadors.

L’espai respon a la necessitat del municipi de valoritzar el mar, la pesca i generar nous productes i propostes atractives pel turisme familiar. Un nou reclam turístic que permetrà als infants jugar i experimentar amb elements mariners de forma divertida. De fet, el projecte és un dels vint-i-dos que conformen el Pla de Sostenibilitat Turística, ‘La Cala més Natural’, que té l’objectiu de potenciar el municipi com a destinació de turisme familiar.

La regidora de Turisme, Ma José Castellano, apunta que és un pas més en la promoció turística, i que revalida el recent reconeixement de l’Oficina de Turisme com a destinació de referència en vacances familiars a Catalunya.

El parc, que se situarà concretament al costat sud de l’avinguda Batlle Josep Pijoan, és valorat en 120.000 euros, finançats pels fons Next Generation.

La previsió és que l’actuació estigui enllestida en un termini de 4 setmanes.