Un recital dedicat a Vicent Andrés Estellés donarà tret de sortida als Vermuts CalaCultura

Serà aquest diumenge 29 de setembre a les 12 h al CIP.

CalaCultura donarà el tret de sortida, aquest diumenge, a una nova temporada de vermuts i activitats culturals. El col·lectiu recuperarà el recital dedicat a Vicent Andrés Estellés per encetar les tradicionals cites culturals, amb temàtiques com la novel·la negra, l’astronomia, el medi ambient, la música o la història. Serà aquest diumenge a les 12 h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

El col·lectiu començarà el curs tal com el va acabar. I és que tal com van fer a la Nit de Poesia al Carrer, el primer Vermut CalaCultura homenatjarà el cent aniversari del naixement d’un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts als Països Catalans, Vicent Andrés Estellés. Ho farà amb aquest recital dels poemes més significatius de l’autor interpretat per una quinzena de persones.

Els membres del col·lectiu, Ramon i Montse Gonzàlez, avancen com serà i remarquen la importància d’aquest homenatge.

La intenció dels Vermuts CalaCultura és compartir la presentació d’obres literàries, o xerrades i conferències, en un horari de migdia, majoritàriament els diumenges. L’entitat encara no té definit el programa dels vermuts, ja que estan pendents de reunir-se per poder posar sobre la taula els diferents temes a tractar.

Tot i això, han avançat que la novel·la negra i l’astronomia seran dos temes d’aquesta temporada. A més, també té previst fer alguna sortida o excursió vinculada a alguna de les conferències. Una programació d’activitats que ja s’aniran anunciant a mesura que avanci el curs.