Arriba la SuquetFest, l’oktoberfest més musical de les Terres de l’Ebre

Serà aquest dissabte a partir de les 10 h i fins ben entrada la nit.

Amb l’octubre arriba la SuquetFest. La festa, organitzada per la Xaranga Suquet Calero i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, es consolida un any més al municipi no només amb la cervesa i la gastronomia com a protagonista, sinó també amb jocs infantils, jocs per a adults i molta música.

A partir de les 10 h, començarà la tercera edició d’aquesta cita festiva amb una cercavila pels carrers de la població de les batucades Kalakatà i Ventokats, que començarà a l’Ajuntament i portarà els participants al punt on es concentrarà la festa, al pàrquing del Tuna Tour.

Una altra de les novetats d’enguany és la incorporació d’un espectacle infantil, ‘Els Escarabats’, que a partir de les 11 h farà viatjar els més menuts per l’univers i viure aventures plenes d’imaginació, música, rock i emocions.

Els integrants de la xaranga, Sergi Brull i Céline Borràs, expliquen que es tracta d’un oktoberfest amb l’essència calera i de la xaranga i que han incorporat noves propostes, perquè tothom hi tingui cabuda.

A les 12.30 h, el dj perellonenc Arno Lamund serà l’encarregat de posar amb els seus ritmes de house i disco. I després del vermut, sobre les 13 h, hi ha previst el dinar popular, que tindrà com a plat principal els fideus rossejats.

Un cop dinats, a les 17 h començaran els jocs per a adults. Una àmplia varietat de jocs tradicionals per fer xalar els més grans, com el joc de les cadires, cursa de sacs, ‘beerpong’ i relleus.

Després dels jocs, a les 19 h, hi haurà un concert d’un grup de versions de rock de Tarragona, ‘Rock Inside’ que no deixarà indiferents els assistents amb temes de rock en català, en espanyol i més internacional.