Els impulsors de l’EMD de Tres Cales demanen empara al síndic de greuges

Segons un comunicat públic, aquest grup de veïns explica que la resposta de l’Ajuntament, davant de les seves intencions, ha estat la de posar tota mena de dificultats.

Els veïns que volen impulsar una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) a la urbanització Tres Cales, han demanat empara al síndic de greuges davant del que consideren una estratègia de confusió per part de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Segons els veïns, han demanat empara i també orientació per sortir del que consideren una cerimònia de confusió que està duent a terme l’Ajuntament de manera conscient per evitar que l’EMD tiri endavant.

Segons un comunicat públic, aquest grup de veïns explica que la resposta de l’Ajuntament davant de les seves intencions, ha estat la de posar tota mena de dificultats de manera formal i de manca d’ètica de manera informal i faltant a la veritat.

Els veïns neguen que sigui la intenció del grup promotor gestionar una possible EMD, ni que siguin un grup de jubilats sense capacitat de gestió d’una entitat d’aquestes característiques, sinó que la majoria dels integrants de l’anomenat Grup Promotor, són gent de mitjana edat altament qualificada i activa.

El comunicat diu que aquest grup de gent només pretén viure en un entorn digne i amb uns serveis similars als existents al nucli urbà.

Antonio Massanés és un dels impulsors.

Segons els veïns, dissabte passat va tenir lloc la primera reunió informativa del Grup Promotor a la Sala d’actes de l’Ajuntament amb un ple total i on es va produir un intens debat entre els assistents, deixant patent la seva insatisfacció amb el tracte que reben de l’Ajuntament.