Derrota sense opcions del Bàsquet l’Ametlla de Mar davant de l’Arboç

Els de l’Ametlla de Mar són 12ns a la classificació amb 2 punts.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre per 44 a 67 al Galetet davant del Bàsquet l’Arboç en un partit per oblidar en el qual l’equip es va mostrar precipitat i desconegut.

Els de l’Ametlla de Mar van fer un mal inici perdent el primer parcial per 8 a 12, però pitjor li va anar en el segon parcial, en el qual es van imposar els visitants 11 a 24, arribant al descans amb un contundent 20 a 35.

A la segona part, els de l’Ametlla de Mar ho van intentar, però tampoc van poder reduir diferències davant d’un rival amb un millor fons d’armari i només en l’últim parcial van generar números similars amb 17 punts.

Al final del partit, 44 a 67 i 24 punts de diferència, la qual havia arribat a ser de 31 punts. Els caleros van millorar el percentatge d’encert en els tirs lliures, d’un 59%, però no van estar encertats des de la línia de tres punts amb un sol encert. El màxim encistellador dels caleros fou Guillem Mayor amb 20 punts. Aitor Gavilán, component de l’equip, és conscient del mal partit que van fer.

Els de l’Ametlla de Mar, amb dues derrotes en dos partits, són 12ns a la classificació amb 2 punts.