Partits ajornats i derrotes en la jornada de lliga del futbol base calero

Els infantils de l’AME van perdre 5 a 0 a Gandesa.

La jornada de lliga dels equips caleros del futbol base va comptabilitzar tres partits ajornats, els del juvenil, cadet i aleví A i dues derrotes, les de l’infantil i l’aleví B. Només el benjamí Dorades va guanyar el seu partit amistós.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va afegir un nou ajornament al de la passada setmana amb el Jesús i Maria i haurà de buscar data també per disputar el que l’ha d’enfrontar al Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Els caleros encara no s’han estrenat a la lliga i ho podrien fer dissabte a les 10 h al camp del Roquetenc.

Per la seva part, el cadet també va ajornar el seu partit al camp del Jesús i Maria, el qual, disputaran el pròxim 22 d’octubre. Els caleros són 6ns a la classificació amb 3 punts. Diumenge a les 10 del matí jugaran al camp del Santa Bàrbara.

L’aleví A sub-12 també va ajornar el seu partit a Batea. El pròxim diumenge dia 20 d’octubre jugaran a partir de les 9.30 h al camp del Jesús Catalònia.

Els que sí que van jugar, van ser els infantils de l’AME, que van perdre 5 a 0 a Gandesa. Tot i que van arribar al descans amb un 3 a 0 desfavorable, els caleros van disposar d’ocasions suficients per a suavitzar la derrota, tot i que no les van saber materialitzar. Dissabte a les 15.30 h jugaran al camp del Mora la Nova B. L’entrenador Pau Safont considera que estan en procés d’adaptació al futbol 11.

L’aleví B sub-12,també va jugar i es va emportar un fort correctiu del camp del Perelló. Tot i que Nil Reverté va escurçar diferències i va establir el 3 a 1 al segon quart, el partit va finalitzar 13 a 1 amb dos gols en pròpia porta. El pròxim diumenge a les 10 del matí juguen al camp del Roquetenc B.

Pel que fa al futbol escolar, hi va haver triple enfrontament entre caleros i l’Escola Delta de Deltebre. El benjamí va empatar a 3 gols, el benjamí Llobarrets es va imposar per 4 a 1 i el benjamí Dorades va perdre 2 a 4.