Les parelles locals van ser el gran atractiu de la competició de ball esportiu

Vanessa i Jordi i Cristina Teba i Lluís Pérez són les dues parelles locals.

El ball esportiu es va convertir en protagonista el passat cap de setmana a l’Ametlla de Mar. Més de 200 participants procedents de tot l’estat van participar en la competició puntuable pel rànquing nacional, que va acollir el Poliesportiu Municipal Galetet.

Organitzat pel Club Wapachá de Reus, dissabte dia 12 i diumenge dia 13 d’octubre es van poder veure a l’Ametlla de Mar algunes de les millors parelles de ball esportiu de l’estat, entre elles, les dues parelles locals formades per Vanessa Salvans i Jordi Borràs a la categoria Sènior A Internacional i Cristina Teba i Lluís Pérez a la categoria A Internacional Absolut.

Vanessa i Jordi van classificar-se segons per darrere d’una de les parelles finalistes del Campionat d’Espanya en categoria Sènior A Internacional d’entre 45 i 55 anys. A manca d’actualitzar el rànquing amb els darrers resultats, la parella calera ocupa l’11a posició del rànquing nacional. Aquest rànquing es confecciona amb els resultats de sis competicions anuals i anteriorment a la cita del passat cap de setmana, la Vanessa i el Jordi només havien pogut participar en una competició.

Salvans explica que les obligacions familiars no els permeten actualment dedicar molt temps al ball i tot i els mesos d’inactivitat, estan molt satisfets de la seva participació,

Per la seva part, Cristina Teba i Lluís Pérez van ocupar la primera posició dissabte i la segona posició diumenge. Tot i que cal actualitzar el rànquing amb aquests darrers resultats, la parella ocupa la 2a posició nacional a la categoria A Internacional Absolut.

Teba també està molt satisfeta per haver pogut competir al municipi.

La competició del passat cap de setmana va ser puntuable pel rànquing nacional de balls estàndard i llatins, i s’hi van donar lloc participants de totes les categories i edats de la Federación Española de Baile Deportivo (FEBE).