Arriba la 25a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Ja estan publicades les bases per participar en aquest concurs, impulsat per les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i de Deltebre, que pretén posar en valor els atractius turístics del territori.

Les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre han donat el tret de sortida a una nova edició del  concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre, amb la publicació de les bases per participar-hi. És el 25è any que s’impulsa aquest concurs que pretén posar en valor els atractius turístics del territori. En total hi ha 15 premis, repartits en 7 categories.

Hi ha la categoria local amb tres premis a les millors fotografies realitzades als respectius termes municipals i un premi local tant a Deltebre com a l’Ametlla de Mar. També la categoria Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Terres de l’Ebre, amb un premi per cada categoria i la categoria d’Activitat Humana amb tres premis. Les fotografies d’aquestes categories poden ser realitzades a qualsevol indret de les quatre comarques. En total són 4.175 euros en premis.

Cada participant podrà enviar a les respectives oficines de turisme un màxim de quatre fotografies abans del pròxim 10 de gener de 2025. La inscripció és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional.

El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica que es tracta d’un concurs molt consolidat que ajuda a desestacionalitzar la temporada.

De cara a l’any que ve, la 26a edició comptarà amb un canvi important, que serà la presentació de les fotografies en digital. De moment, fins ara, els participants han de presentar les obres en paper.

Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia, del periodisme i de les arts. L’entrega de premis tindrà lloc el 25 de gener de 2025 a l’Ametlla de Mar, en el marc de la Festa Major de la Candelera 2025. Totes les fotografies premiades i finalistes seran exposades als dos municipis.

Les bases ja es poden consultar a les respectives webs de Turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre.