Els treballs de la nova gespa del camp de futbol, a ple rendiment

Es preveu que a partir del 5 de novembre es reprenguin els entrenaments de tots els equips amb normalitat, així com els partits de competició durant el següent cap de setmana.

Després de l’impàs produït entre la retirada de la gespa antiga del Camp de Futbol Municipal i la preparació del terreny, els treballs d’instal·lació de la nova gespa artificial estan a ple rendiment. Tant és així que si es compleixen els terminis assumits per l’empresa, el pròxim dia 4 de novembre, les instal·lacions totalment renovades podrien ser entregades a l’Ajuntament.

De moment, ja hi ha una part important de la superfície amb la nova gespa instal·lada a sobre de la base elàstica. Un cop finalitzada la instal·lació de la gespa, s’haurà de repartir per sobre el recobriment d’arena de sílice, després d’haver renunciat al cautxú d’acord amb la directiva de la Comissió Europea que preveu prohibir aquest material a partir del 2031 en benefici de matèries més respectuoses amb el medi ambient.

Tal com explica l’alcaldessa Eva del Amo, el canvi de gespa i la resta de millores que s’estan fent, afegeixen valor a les instal·lacions del CEM.

Així doncs, a partir del dia 5 de novembre es reprendran els entrenaments de tots els equips amb normalitat, així com els partits de competició durant el següent cap de setmana.

Paral·lelament, també s’ha estat instal·lant la gespa antiga en diferents indrets exteriors de la zona esportiva i s’ha habilitat un nou terreny de joc a la part del darrere del camp adjacent de futbol 7, que serà de lliure disposició, donat que a partir d’ara, la resta de les instal·lacions quedaran reservades pels equips oficials i el lloguer.

Quant a les instal·lacions esportives municipals, l’Àrea Municipal d’Esports també està habilitant una zona de cal·listènia al solàrium exterior de la piscina del CEM, un espai amb aparells per a la pràctica d’exercicis d’entrenament en espais lliures.