La Policia Local identifica i denuncia vuit persones a l’Ametlla de Mar per malmetre un llaç groc

Entre els denunciats hi ha el periodista Arcadi Espada, un dels fundadors de Ciutadans de Catalunya.

Arcadi Espada entre els vuit membres identificats per malmetre un llaç groc a l’Ametlla de Mar. L’articulista i fundador de Ciutadans va ser enxampat in fraganti, juntament amb set persones més, mentre feia pintades al mobiliari urbà de la població. La Policia Local va obrir un expedient administratiu per infracció de la llei de seguretat ciutadana i a més, va denunciar el grup per aparcar els vehicles, amb els que anaven, a dins la rotonda.

La Policia Local va identificar vuit persones aquest dissabte a la matinada per ruixar amb esprai el llaç groc metàl·lic penjat a l‘escultura ‘Braços i Rems’ de la rotonda de l’entrada de la població. Entre els denunciats no consta cap veí del municipi, però destaca el periodista Arcadi Espada, un dels fundadors de Ciutadans de Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra van avisar la Policia Local en veure que quatre vehicles estacionaven a la rotonda, fet que va comportar una denúncia al jutjat. Des del consistori asseguren que estudiaran quines mesures emprendre perquè aquests fets no es tornin a repetir. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Els fets coincideixen amb els repetits actes vandàlics produïts durant tot l’estiu al mobiliari urbà de la població, però a hores d’ara es desconeix si es tracta dels mateixos autors.