Aquest dimarts hem anat fins a les Fortificacions de l’Ametlla de Mar per fer una connexió en directe a l’Obert x Vacances i donar a conèixer les visites guiades que es duen a terme al llarg de l’estiu.
Llegeix mésCategoria: Obert x vacances
#ObertxVacances: ‘xiringuito’ amb producte de qualitat i proximitat
A l’ObertxVacances ens hem desplaçat fins al xiringuito Subhasta de l’Estany a l’Ametlla de Mar! Hem parlat amb la seva propietària, la Lourdes Núñez, que aposta per una cuina d’alta qualitat a tocar de mar, fugint del menjar ràpid i els fregits. Escolta’ns cada dia de 9 a 11h a la teva ràdio local.
Llegeix més#ObertxVacances: Les visites guiades a les Fortificacions
Ens traslladem a les Fortificacions de l’Estany per descobrir les visites guiades que s’estan duent a terme els dimarts i dijous, amb el tècnic de Cultura, Dani Boquera.
Llegeix més#ObertxVacances: Kebyart Ensemble amb Pere Méndez
Aquest dilluns hem estat amb un dels integrants de Kebyart Ensemble, Pere Méndez, qui ens ha explicat la trajectòria professional del grup i fins i tot, ens ha tocat un trosset d’una peça en directe!
Llegeix més#ObertxVacances: la tonyina roja del Grup Balfegó
Fa unes setmanes, vam estar en directe al port pesquer de l’Ametlla de Mar per tastar la millor tonyina roja del món amb Pere Vicent Balfegó, copresident del Grup Balfegó, la companyia líder en captura, manteniment i comercialització de tonyina roja del Mediterrani.
Llegeix més‘Tenim Cultura de l’#ObertxVacances’ – La Ruta Poètica de l’Ateneu Calero
Coneixem la Ruta Poètica de l’Ateneu Calero, una iniciativa innovadora que uneix poesia del territori, indrets emblemàtics del municipi i tecnologia, amb un dels membres de l’entitat local, Àngel Martí.
Llegeix més?️’Cuina a dues bandes de l’#ObertxVacances’: el suquet calero
Avui al #ObertXVacances hem descobert el secret d’un bon suquet calero, de la mà del cuiner i propietari de la Taverna del Port, Miquel Tomàs i els oients han explicat també altres maneres de fer suquet de peix. Cada dimarts i dijous, pots participar a la secció ‘Cuina a dues bandes’ i pots guanyar una […]
Llegeix mésLa banyista: Laia Massanés
Ens desplacem fins a la platja Sant Jordi de l’Ametlla de Mar, per conèixer la banyista Laia Massanés. Ella és de Barcelona però des de ben petita que estiueja en aquest municipi costaner de les Terres de l’Ebre. Segons ella, ‘la platja Sant Jordi té un encant especial, un lloc idíl·lic per passar les vacances’.
Llegeix mésEstiu al país: David Puente
A l’Ametlla de Mar tenim un gran ventall d’activitats nàutiques. Descobrim el Tuna Tour, una experiència única al món: nedar entre tonyines. El director comercial del Tuna Tour, David Puente, ens explica en què consisteix.
Llegeix mésNous Emprenedors: Gisela Chortó
Durant el confinament, la rasquerana Gisela Chortó va decidir obrir la seva pròpia empresa dedicada a l’art de llatar amb pauma, un ofici artesà molt antic i conegut a les Terres de l’Ebre. Descobrim d’on li sorgeix aquesta afició i on la podem trobar per comprar les seves elaboracions.
Llegeix més