Categoria: Al Dia Terres de l’Ebre
DO, olors, colors i sabors de l’Ebre
El cultiu de l’arròs al delta de l’Ebre. L’arròs es l’aliment mes important de la humanitat, a Europa va ser introduït pels àrabs, i el delta de l’Ebre és una de les principals zones de cultiu a nivell mundial.
Llegeix més+ Al Dia 14/02/2025
Resum + Al dia Terres de l’Ebre.
Llegeix mésDO, Olors, sabors i colors de l’Ebre
El garrofer i la garrofa. El garrofer és un dels arbres més característics del litoral mediterrani Europeu i també de les Terres de l’Ebre i el seu fruit, la garrofa, antigament s’utilitzava per donar de menjar als animals, posteriorment es va introduir a la industria farmacèutica i Cosmètica i darrerament s’està utilitzant moltíssim com a […]
Llegeix mésDO, Olors, sabors i colors de l’Ebre
Decomontsià és una botiga a Ulldecona que ven productes locals de proximitat, km 0 i artesania, especialment de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat. Abans va ser un taller mecànic i botiga de bicicletes, propietat de la família Tallada, qui se sent orgullosa de promocionar els productes de la zona. Avui en parlem […]
Llegeix més+ Al Dia 06/02/2025
Resum actualitat Terres de l’Ebre + Al Dia la Xarxa.
Llegeix més+ Al Dia 31/01/2025
Resum actualitat Terres de l’Ebre + Al Dia la Xarxa.
Llegeix mésDO, olors, sabors i colors de l’Ebre
Pòdcast on parlem d’allò més característic de les Terres de l’Ebre. Episodi 4. La jota de l’Ebre. Balladors, cantadors, versadors, rondalles tot un món el que envolta la Jota típica de l’Ebre que cada cop és més present en esdeveniments festius i culturals del territori, avui en parlem amb Dolors Espelta del grup Paracota d’Amposta […]
Llegeix més+ AL DIA 23/01/2025
Resum actualitat Terres de l’Ebre + Al Dia la Xarxa.
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
Pòdcast on parlem d’allò més característic de les Terres de l’Ebre. Episodi 3. Xocolates Creo.
Llegeix més