El Barça ja és campió de la Lliga i suma dues copes aquesta temporada. Per això, ens visita el president de la Penya Barcelonista, Roger Llambrich.
Llegeix mésCategoria: Programes
Enric Panisello
Amb la guitarra entre els dits, Enric Panisello ens transporta per un viatge musical de cançó folklòrica.
Llegeix mésMireia Martínez
Qui voldria fer la volta al món? La Mireia Martínez té un calaix ple de viatges planificats, molts dels quals no ha fet mai. Prepareu la maleta que ens enlairem!
Llegeix mésLa patxanga 23/04/2018
Cap de setmana rodó amb la victòria de La Cala i la mà del Barça a la Copa del Rei. La tertúlia futbolística dels dilluns surt a la plaça Nova per celebrar-ho.
Llegeix mésLes recomanacions literàries de Sant Jordi
Amb les roses a la mà, l’Àngel Martí i Ramon Gonzàlez fan un repàs les estrenes literàries més destacades d’aquest Sant Jordi al municipi, al territori i al país.
Llegeix mésÀlex Gómez, entrenador de futbol #AvuilaRàdiolafemNaltros
L’entrenador de futbol, Àlex Gómez, ens visita per parlar del seu passat, present i futur com a ‘coach’ d’equips de primer nivell. La Mireia i en Robert són els encarregats d’entrevistar-lo.
Llegeix mésSortim a l’Institut: ‘… de Mar’ #AvuilaRàdiolafemNaltros
Els alumnes de l’Institut Candelera oferiran dissabte una fira de projectes ‘… de Mar’ que, com diu el nom, aniran relacionats amb temes marins. Jahvé i l’Anaïs coneixen els detalls d’aquesta mostra amb Patrick, la Meritxell, l’Ariadna i la Mariona.
Llegeix mésBatega: Els sucres #AvuilaRàdiolafemNaltros
Com ens afecten els sucres al nostre organisme? Quin és l’esmorzar més aconsellable per evitar-los? Fem cas de les etiquetes ‘sense sucres’? La Nadia i la Marta li pregunten a la dietista i nutricionista, Roser Martí.
Llegeix mésSempre amb tu 19/04/2018 #AvuilaRàdiolafemNaltros
El magazín dels migdies de La Cala Ràdio, el Sempre amb tu, ha estat conduit per Jordi i la Marina. Amb l’ajuda d’altres companys, hem repassat l’actualitat, hem conegut més sobre la trajectòria professional de l’Àlex Gómez, hem parlat sobre els projectes marins de l’Institut i hem après més coses del sucre.
Llegeix més